3 måneders ratebetaling

Betale med faktura

Own The Stage - Blended Learning

 

Her er alt du får på uddannelsen

9 moduler med 25 timers video lektioner + øvelser og 200 siders kompendium, som vil hjælpe dig til at indtage den store scene.

  • Tal som en leder
  • Sådan Vinder Du Publikum - Uanset Hvem Du Er
  • Setting the Stage
  • Retoriske Hemmeligheder
  • Sådan Bygger Du Din Tale
  • Storytelling
  • Leveringen
  • Death by Powerpoint
  • Den Vigtige Forberedelse 

 

På dette 12-ugers forløb vil du få adgang til essensen af hvad Thomas Rex har lært igennem 10 år i spidsen for Nordens største foredragskub og 5 år i spidsen for Academy For Public Speaking.

Her er samlet de mest effektive strategier og værktøjer, så du også kan lære at eje scenen. Afprøvet på en række succesfulde iværksættere, eksperter og ledere fra dansk erhvervsliv.

Til dig som er leder, ejerleder, ekspert eller sælger og som ønsker at kunne formidle med gennemslagskraft og autenticitet, så publikum får sympati for dig, husker dit budskab og handler på det.

"Own The Stage" er designet som et blended learning kursus, som betyder, det IKKE KUN ER ONLINE, men anvender en blanding af de mest effektive læringsstrategier for at kunne garantere din succes.

 


 

Bonus Moduler:

Udover alt det, får du også 2 bonus-moduler, som hjælper dig med at omsætte alt det, du har lært til konkret at få flere kunder og dygtigere medarbejdere. Materialet er fyldt med konkrete eksempler, så du kan tage scenen med selvtillid og sikkerhed og dermed levere en overbevisende tale.

 

+150 citater til brug i din præsentation

Som en ekstra bonus får du tilsendt ikke mindre en 150 quotes fra verdens-eliten af ledere og forretningsudviklere. Heriblandt Richard Branson og Tony Robbins. Deres tankevækkende ord vil uden tvivl inspirere dig i din egen business og hjælpe dig til at indtage scenen med selvsikkerhed, autoritet, energi og power, der blæser publikum helt tilbage i sæderne.

 

Sådan sælger du fra scenen

Med mindre du er standup komiker er dit formål fra scenen ikke blot at underholde. Som leder må det aldrig bare handle om at skabe sympati eller underholde. Når du tager scenen har du en unik mulighed for at påvirke mange mennesker samtidigt og med gennemslagskraft. Spild ikke denne chance og vær ikke bange for at levere din call-to-action.

 


 

Det siger kursisterne om Own The Stage kurset:

 

"Kan helt klart anbefales!! Thomas Rex Frederiksen du er en fantastisk coach og underviser. Tak for god vejledning og værktøjer!"

Martina Banach

 

"Som salg & marketingchef er det at kunne levere mit budskab fra scenen eller i mødelokalet en vigtig kompetence. Jeg har gjort det i mange år, men må erkende at jeg har lært utroligt meget på dette forløb. Lige fra små simple trix som har løftet mit niveau enormt, til viden jeg simpelthen ikke havde. Jeg føler mig væsentlig mere sikker i dag og har fremfor alt fået nogle modeller og formler, som jeg kan bruge hver gang jer skal på scenen. Jeg vil klart anbefale Thomas – han er en virkelig dygtig underviser, der investerer meget energi i forløbet."

Torben Schmidt

3 måneders ratebetaling

Own The Stage - Blended Learning


8.974 kr. ex moms

(11.217,50 kr. inkl. moms)

Copyright 2021 Academy For Public Speaking ApS | CVR 40239952