9fe85w47sk2pczxquiud own the stage logo small 2

Own The Stage - Blended Learning (3 betaling)

8.974,00 kr. ex moms (11.217,50 kr. inkl. moms)

Her er alt du får på uddannelsen

9 moduler med 25 timers video lektioner + øvelser og 200 siders kompendium, som vil hjælpe dig til at indtage den store scene.

  • Tal som en leder
  • Sådan Vinder Du Publikum - Uanset Hvem Du Er
  • Setting the Stage
  • Retoriske Hemmeligheder
  • Sådan Bygger Du Din Tale
  • Storytelling
  • Leveringen
  • Death by Powerpoint
  • Den Vigtige Forberedelse 

På dette 12-ugers forløb vil du få adgang til essensen af hvad Thomas Rex har lært igennem 10 år i spidsen for Nordens største foredragskub og 5 år i spidsen for Academy For Public Speaking.

Her er samlet de mest effektive strategier og værktøjer, så du også kan lære at eje scenen. Afprøvet på en række succesfulde iværksættere, eksperter og ledere fra dansk erhvervsliv.

Til dig som er leder, ejerleder, ekspert eller sælger og som ønsker at kunne formidle med gennemslagskraft og autenticitet, så publikum får sympati for dig, husker dit budskab og handler på det.

"Own The Stage" er designet som et blended learning kursus, som betyder, det IKKE KUN ER ONLINE, men anvender en blanding af de mest effektive læringsstrategier for at kunne garantere din succes.


Bonus Moduler

Udover alt det, får du også 2 bonus-moduler, som hjælper dig med at omsætte alt det, du har lært til konkret at få flere kunder og dygtigere medarbejdere. Materialet er fyldt med konkrete eksempler, så du kan tage scenen med selvtillid og sikkerhed og dermed levere en overbevisende tale.

+150 citater til brug i din præsentation

Som en ekstra bonus får du tilsendt ikke mindre en 150 quotes fra verdens-eliten af ledere og forretningsudviklere. Heriblandt Richard Branson og Tony Robbins. Deres tankevækkende ord vil uden tvivl inspirere dig i din egen business og hjælpe dig til at indtage scenen med selvsikkerhed, autoritet, energi og power, der blæser publikum helt tilbage i sæderne.

Sådan sælger du fra scenen

Med mindre du er standup komiker er dit formål fra scenen ikke blot at underholde. Som leder må det aldrig bare handle om at skabe sympati eller underholde. Når du tager scenen har du en unik mulighed for at påvirke mange mennesker samtidigt og med gennemslagskraft. Spild ikke denne chance og vær ikke bange for at levere din call-to-action.

Det siger kursisterne om Own The Stage kurset:

Stort tak for inspirerende og lærerig omgang! Super fedt koncept og bestemt nyttig til at blive bedre "On Stage" og i øvrigt i andre sammenhænge hvor budskab skal formidles ud over rampen!

Henrik Stampe

Thomas er meget autentisk og interesserer sig oprigtigt for sine kursister. Jeg har oplevet, at jeg har lært nogle teknikker, som jeg ville ønske jeg havde lært for mange år siden. Jeg holder mange taler og foredrag i mit arbejde, så for mig har det været vigtigt at få adgang til de bedste strategier og til en dybere forståelse af de muligheder som scenen byder. Mange tak for et rigtig udbytterigt kursus – jeg sender nogle af mine kolleger på det næste.

Thomas Vestergaard

Kontooplysninger

Har du brug for hjælp? Email os her

Fortsæt

Ekstra kontaktoplysninger

arrow_drop_down
Fortsæt

Adresse:

Kontakt:

Firmanavn:

CVR-nummer :

Betaling
Betaling
Visa Mastercard Discover Americanexpress Default Ny
PayPal

Dine betalingsoplysninger gemmes på en sikker server til fremtidige køb
Fortsæt

Bekræft